»   HOME
»   DESPRE NOI
»   CONTACT
»   SITEMAP
Evaluarea riscului producerii atmosferelor explozive  |   Servicii de consultanta  |   Legislatie

Despre noi


PRIOTECH este reprezentanţa română a grupului de firme belgian IRMACO, un jucător important pe piaţa europeană în evaluarea riscului de producere a exploziilor, oferirea de soluţii de prevenire şi diminuarea efectelor exploziilor. Oferim clienţilor noştrii servicii de evaluare a riscului producerii de explozii la instalaţii şi obiective la care este posibil să apară atmosfere potenţial explozive. Pe lângă aceste servicii foarte specializate, oferim serviciile de analiză, evaluare a nivelului riscului profesional şi elaborare a planurilor şi documentaţiei cu privire la sănătatea şi securitatea în muncă în conformitate cu noile modificări în materie, respectiv Legea 319/2006, H.G. 1058/2006 şi H.G. 1425/2006.

Echipa PRIOTECH este o echipă tânără şi entuziastă. Ţelul nostru este de a oferi clienţilor noştrii servicii la un nivel profesional excepţional prin:
  • PROFESIONALISM - susţinut de o echipă de specialişti cu o bună pregatire şi înţelegere a domeniului în care activăm.
  • DINAMISM - suntem acolo unde beneficiarii noştrii o cer prin echipe mobile. Suntem mereu la curent cu ultimele tehnologii în domeniu şi ne adaptăm oricărei situaţii noi.
  • PROMPTITUDINE - suntem aproape de nevoile beneficiarului şi cautăm cele mai bune soluţii la problemele acestuia.
  • RESPECT ŞI LOIALITATE - beneficiarii noştrii sunt partenerii pe care îi respectăm şi faţă de care suntem mereu dispuşi să oferim cele mai bune şi potrivite soluţii.
Experţii noştrii, specialişti în domeniul petrolier (prelucrare, depozitare si distribuţie), alimentar (morărit şi panificaţie), prelucrării lemnului şi a îngraşămintelor chimice, cu mulţi ani de practică dar şi cu o formare academică solidă sunt în permanenţă supervizaţi de către omologii noştrii belgieni dar şi de către foruri academice române.

Clienţii noştrii sunt companii din domeniul petrolier a prelucrării produşilor chimici domeniul alimentar sau a prelucrării lemnului. Principalii noştrii clienţi deţin: staţii de desfacere a carburanţilor lichizi, depozite de carburanţi, instalaţii de prelucrare a petrolului şi a substanţelor chimice, companii de producţie a îngraşamintelor chimice azotoase, fabrici de prelucrarea lemnului, companii din domeniul prelucrării cerealelor - mori de cereale şi silozuri)

În topul celor mai mari clienţi ai noştrii se află grupul Vel Pitar, Prutul S.A., Boromir Ind, Heineken Romania, INBEV România, INA Schaeffler, Agricover, Bungee, Agrana S.A., grupul Lapeyre.

Partenerii noştrii, grupul IRMACO, cuprinde mai multe firme: StuvEx ISMA, IExT şi PAGG. Toate companiile din cadrul IRMACO au ca preocupare exploziile şi siguranţa proceselor cu risc de explozie şi incendiu, dar fiecare are o anume specializare în acest domeniu.
COPYRIGHT © PRIOTECH 2009
Home
Evaluarea riscului producerii atmosferelor explozive
Servicii de consultanta
Legislatie
Despre noi
Contact
Reprezentant oficial
Home
Home
Valid HTML 4.01 Transitional